Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170207-veins-es-cubells_thumb23.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

07/02 Els veïns de la urbanització Parques des Cubells no desallotgen malgrat l’ordre de l’ajuntament

Els quatre o cinc veïns Des Cubells que viuen a Eivissa tot l’any no s’han mogut de les seves cases, malgrat l’ordre de desallotjament emesa per l’ajuntament. La propietat ha explicat que es farà càrrec de reparar el camí, construirà un mur de contenció per evitar més despreniments. De moment, la carretera continua tancada, però els veïns fan cas omís.

4 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera