Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170207-imserso_thumb45.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

07/07 Eivissa i Formentera de moda entre els turistes de l’IMSERSO

I uns turistes que ja gaudeixen del nostre patrimoni, són els de l’IMSERSO. Ja n’hi ha 500 per l’illa i alguns s’ha apropat avui fins a dalt vila, aprofitant el bon temps que ha fet avui. Per a molts d’ells no és la primera vegada. Segons una enquesta de Mundiplan, l’empresa que organitza els viatges a Eivissa, hi ha un alt índex de satisfacció amb les Pitiüses, més d’un 4 sobre 5, i molts de viatgers, repeteixen.

4 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera