Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170220-no-mes-beach-clubs-a-sant-josep_thumb27.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

20/02 Sant Josep vol frenar el creixement de beach clubs i hotels discoteca al municipi

Sant Josep vol frenar el creixement de les ‘discoteques a l’aire lliure’ i per a això aplicarà una moratòria d’un any a les llicències per beach clubs i hotels discoteca del municipi, i revisarà les normes urbanístiques que permeten aquestes activitats. La mesura però, no tindrà caràcter retroactiu, així que els locals que ja estan establerts, no es veuran afectats.

5 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera