Warning: getimagesize(https://i1.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/17-02-21-platges-sant-josep_thumb8.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

21/02 Alguns concessionaris de platja de Sant Josep podrien llençar la tovallola

Els concessionaris de platges de Sant Josep temen que, amb el tancament a presó de l’empresari canari Mahy Marrero, no es netegin les platges que va licitar a la subhasta. Així indrets com Cala Carbó o Cala d’Hort podrien no estar en condicions quan comencin a arribar els primer turistes. Diuen a més que en abril s’ha de fer el pagament del segon any i que degut als preus alguns empresaris podrien renunciar als seus lots.

1 view

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera