Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170221-entrevista-alejandro-cardell-president-fitie_thumb69200.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

21/02 L’Entrevista: ALEJANDRO CARDELL, PRESIDENT FITIE

Aquesta setmana a l’Entrevista parlem de transport amb Alejandro Cardell, president de la Federació Insular del Taxi a l’illa d’Eivissa. Cardell ens explica les mesures que es prendran de cara a la propera temporada estival per lluitar contra el transport il·legal, de la nova aplicació que els taxistes faran servir enguany, i amb la que es donarà un millor servei als usuaris , i també de la pol·lèmica que va suscitar l’estiu passat el repartiment de les llicències estacionals a Eivissa.

33 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera