Warning: getimagesize(https://i2.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/02/170228-xylella_thumb19.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

28/02 El GEN aposta per l’eradicació per lluitar contra la Xylella

El Govern balear manté en 21 els casos de Xylella fastidiosa detectats a Eivissa. El darrer infectat ha estat localitzat a la Necròpolis de Puig des Molins i això posa en perill a més de 300 oliveres centenàries del recinte. Des del grup GEN acusen al Consell de no haver pres mesures contundents contra les seves oliveres, infectades pel bacteri, i demanen als mandataris mesures valents, que passarien per l’eradicació i no per la contenció.

5 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera