15/05 Resum de la darrera jornada de Tercera Divisió

El Formentera va jugar amb un ull posat al camp i l’altre al sorteig d’aquesta tarda. És l’única explicació per entendre que es deixés 2 punts a casa contra un rival dèbil com és el Santa Catalina Atlètic. Adrián de cap avançava als locals al minut 14, mentre que Alejandro Álvarez posava el definitiu empat a 1 al minut 57 de partit.

La Penya va tirar per terra totes les opcions de quedar tercer després de caure per 3 a 2 contra el Rotlet Molinar. Cristian Tomás avançava als mallorquins al minut 25 i Ortiz empatava pels de Santa Eulària al minut 40. David Sánchez posava el 2-1 al minut 56 i Winde el 2-2 al minut 69 Finalment, Ismael Vilaboa marcava el definitiu 2-3 al minut 83.

A casa jugava el Ciutat d’Eivissa que rebia al Collerense. El resultat final, 1 a 3 en un partit on la mala punteria i el porter visitant, Pau Servera, resultaren claus per la victòria dels de Coll den Rabassa. Agustín als 10 minuts, Sampedro al minut 20 i Agustín al 77 marcaven els gols visitants. Luis Alberto al 82 maquillava un marcador que ja era impossible de remuntar.

I el Sant Rafel guanyava 1 a 2 a casa del Son Cladera gràcies als gols de Pochettino al minut 10 i d’Iturralde al 25. Daniel Sastre va fer patir als rafalers amb un gol al minut 70 que posava el definitiu 1 a 2.