14/12 [Vídeo Primícia] Detinguts per entrar a punta de pistola a una botiga de Vila

Passaven les nou de la nit del quinze de novembre quan dos joves encaputxats entraren a aquesta botiga de Vila situada al Carrer Abat i la Sierra. En ell la propietària atenia a una clienta quan aquests dos joves entren a punta de pistola.
Segons el testimoni de la propietària els atracadors van demanar a la clienta que es poses de genolls a terra, però aquesta estava totalment bloquejada i, tal i com es veu a les imatges, no va poder fer absolutament res.
En menys de 50 segons els lladres s’apropen a la caixa i se n’emporten tota la recaptació, 400 euros. Acte seguit abandonen el local provocant aquesta reacció de les dos dones que es trobaven en aquell moment a la botiga.
La policia ha detingut als tres responsables d’aquest robatori, tots ells menors d’edat i sense antecedents penals. A més, a més ha recuperat les dos armes que han resultat ser simulades, encara que la pròpia policia admet que són molt semblants a unes armes reals.