09/05 Bona Nit Pitiüses

El programa Bona Nit Pitiüses entrevista Joan Ribas, regidor de Guanyem i tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, amb qui parlem de la crisi institucional oberta entre el Consistori i el Govern balear després de la publicació de l’informe del SOIB sobre les presumptes irregularitats comeses per les empreses de l’ex primer tinent alcalde Alfonso Molina. Junt a Amàlia Sebastián, participen en l’entrevista Joan Miquel Perpinyà, director del Periódico de Ibiza y Formentera, i Sonia Escribano, directora de la TEF. A la segona part, debatem sobre aquest tema i sobre la pol·lèmica per la cancel·lació del Dia d’Europa al Consell d’Eivissa i de la preocupant falta de Policies Nacionals a l’illa amb Vicente Roig (PP), Vicent Torres ‘Benet’ (PSOE), Gianandrea di Terlizzi (Podemos) i Gloria Corral (Guanyem).

Tuits