18/05 3 Accidents simultanis, comença oficilament la temporada a les carreteres.

Aquesta setmana ha començat oficialment la temporada i es també a les carreteres. Un equip d’aquesta casa ha vist avui tres accidents quasi simultanis mentre treballaven a l’alçada del pont de Jesús. Com poden veure en aquestes imatges un d’ells ha set entre un camió i dos motoristes, la moto ha quedat atrapada sota les rodes del vehicle. Miraculosament, els motoristes no han patit ferides greus: un d’ells n’ha sortir aparentment il•lès i l’altre només ha patit una contusió lleu al turmell.
L’ambulància venia d’atendre aquest altre accident uns metres enrere, entre un cotxe de lloguer i una moto implicats. L’incident, davant de sa residencia ha causat unes ferides lleus al turmell de la motorista, i sembla que els conductors del vehicle llogat n’han sortit il•lesos. Un inici de temporada accidentat que esperem no marqui la tendència dels sinistres d’aquest estiu.

157 views

Tuits

    Please check your internet connection.