18/05 3 Accidents simultanis, comença oficilament la temporada a les carreteres.

Aquesta setmana ha començat oficialment la temporada i es també a les carreteres. Un equip d’aquesta casa ha vist avui tres accidents quasi simultanis mentre treballaven a l’alçada del pont de Jesús. Com poden veure en aquestes imatges un d’ells ha set entre un camió i dos motoristes, la moto ha quedat atrapada sota les rodes del vehicle. Miraculosament, els motoristes no han patit ferides greus: un d’ells n’ha sortir aparentment il•lès i l’altre només ha patit una contusió lleu al turmell.
L’ambulància venia d’atendre aquest altre accident uns metres enrere, entre un cotxe de lloguer i una moto implicats. L’incident, davant de sa residencia ha causat unes ferides lleus al turmell de la motorista, i sembla que els conductors del vehicle llogat n’han sortit il•lesos. Un inici de temporada accidentat que esperem no marqui la tendència dels sinistres d’aquest estiu.