10/07 El Govern Balear resignat davant la concessionària de l’aparcament de Can Misses

La consellera de salut del Govern Balear, na Patricia Gómez, diu que no poden fer res per impedir que la concessionària de l’aparcament de Can Misses intenti tancar l’aparcament gratuït de Sa Joveria que és propietat de l’ajuntament. Na Gómez entén que la situació és perjudicial per als ciutadans i reconeix que arriba en el pitjor moment, just després del tancament dels quiròfans per culpa de les mosques. Tot i així, la consellera recorda que un jutge ja va donar-li la raó a la concessionària en un cas similar a Granada. L’objectiu, explica la consellera Gómez, és aconseguir que l’aparcament de l’hospital sigui gratuït aquesta mateixa legislatura, però no ho dóna per fet i reconeix que el procés està sent llarg i complicat.