17/07 CCOO denuncia la contractació de treballadors eventuals per suplir el personal de seguretat de l’aeroport d’Eivissa

Es sindicat Comissions Obreres ha denunciat sa contractació de treballadors eventuals per suplir al personal de seguretat de l’aeroport d’Eivissa durant sa vaga indefinida prevista a partir del dia 20 de juliol. Es tracta d’una pràctica que, segons CCOO, és il.legal. A més, des de es sindicat exigeixen que es serveis mínims siguin del 50% i no del 90, tal i com es pretén, diuen, per tal de rebentar va vaga. Les negociacions estan aturades des de sa darrera trobada entre empresa i treballadors, que va tenir lloc el divendres, on no es va arribar a cap acord. La vaga ve motivada, entre altres coses, per l’excés de càrrega laboral, amb torns que superen, diuen, les 12 hores.