17/07 Els treballadors de les depuradores de Vila, Sant Antoni i Cala Tarida

Els treballadors de les depuradores de Vila, Sant Antoni i Cala Tarida decidiran avui si van o no a la vaga. Ahir es varen tornar a reunir amb l’empresa, Cadagua, i avui els treballadors votaran si accepten la proposta que els han fet o convoquen vaga indefinida. Ells demanaven un augment salarial del 25%. No l’han aconseguit. Cadagua només s’ha compromès a augmentar el preu que paga per l’hora extraordinària i per les guàrdies, a contractar una persona de neteja i a posar una furgoneta perquè els treballadors no hagin d’utilitzar el seu propi vehicle. Incrementar la plantilla dependrà d’Abaqua. L’empresa ha dit que no pot assumir l’augment de 14 a 17 treballador que demana la plantilla i passa la pilota a l’empresa balear de l’aigua.