17/07 La gratuïtat de l’aparcament de Can Misses es retarda

L’aparcament de Can Misses podria haver set gratuït a partir de setembre, però no serà així, perquè Més per Menorca i Ciutadans hi han votat avui en contra. L’esmena a la llei de seguretat laboral que havia d’incloure la gratuïtat dels pàrquings de Can Misses i Son Espases necessitava la unanimitat de tots els grups polítics per sortir endavant, però s’ha trobat amb els vots en contra de Ciutadans i Més per Menorca que exigien al govern un informe amb el cost que suposarà per a les arques públiques el rescat de la concessió. Davant d’aquesta situació Més per Mallorca i Podem han presentat al migdia una proposta de llei alternativa, però haurà de tramitar-se novament des del principi, de forma que en cap cas entraria en vigor abans de 6 mesos.