09/04/2019 Incendi a Santa Gertrudis

L’Ibanat i els bombers treballen en l’extinció d’un incendi forestal a Santa Gertrudis. El foc s’ha declarat a les quatre de la tarda a la zona de Cas Vicari a causa d’un crema de matolls que s’ha descontrolat. En un primer moment l’Ibanat ha declarat el nivell d’emergència 1 per la proximitat d’habitatges (n’hi havia una a només 150 metres) i per les fortes ràfegues de vent que bufaven en aquest punt, situat a mig kilòmetre del nucli urbà de Santa Gertrudis. Ara mateix, però, l’emergència ja ha baixat a nivel zero, però encara no l’han controlat i hi ha encara efectius treballant a la zona. A banda d’efectius de l’Ibanat i els bombers, també s’han mobilitzat dos helicòpters que han realitzat multitut de descàrregues amb aigua que han anat agafant als safarejos que hi ha per la zona. També hi han intervingut la guàrdia civil, policia local de Santa Eulària i Protecció Civil.