09/05/2019 Cinc detinguts en una operació antidroga

Cinc detinguts en una operació de la Policia Nacional contra el tràfic de drogues. La investigació apunta a que els arrestats integraven un grup dedicat a la distribució i venda de drogues. Un dels establiments inspeccionats i precintats ha estat el bar Bávaro, ubicat en el número 70 del carrer Aragó. Veïns de la zona han explicat que la presència policial no els sorprèn ja que des que va obrir el local, a principi d’any, el soroll i l’escàndol eren la tònica general. El jutjat d’instrucció número 3, en funcions de guàrdia, ha decretat el secret d’actuacions. La Policia Nacional no descarta més detencions i registres per desarticular a una organització dedicada al tràfic de drogues.

D’altra banda s’ha celebrat a Palma el judici contra un home acusat de vendre droga i de mossegar a un Policia Local de Sant Antoni. Els fets van tenir lloc l’agost de l’any passat, quan presumptament estava oferint droga a dos turistes. Els agents li varen confiscar un total de 116 ampolles d’òxid nitrós, a més de cànnabis, ketamina i mdma. L’acusat va respondre violentament a la detenció, i va arribar a mossegar a un dels agents i a arrancar-li la camiseta i la placa a un altre. Fiscalia demana per a ell 12 anys de presó.

101 views