14/05/2019 El grup eivissenc Billy Flamingos va fer vibrar el Mallorca Live Festival 2019

El Mallorca Live Festival 2019 va vibrar amb els eivissencs Billy Flamingos que van tenir l’oportunitat de captivar al públic assistent en 30 minuts de pur rock n roll. Un dels concerts més especials de la banda en una nit on van compartir cartell amb grups com la Moda, Vetusta Morla o Two Doors Cinema Club
El mallorca live festival 2019 ha tancat la seva quarta edició més espectacular i massiva. En total, van passar pel recinte de calvià 33.500 assistents davant els 27 mil de l’any passat.
Dotze hores de música ininterrompuda protagonitzades pel talent nacional de grups com Viva Suecia, Fuel Fandango, o La Pegatina, l’Indie rock The Vaccines i o la música Electrònica Laurent garnier.
Però el protagonista del festival va ser Jamiroquai en la seva única actuació a espanya aquest any, que va arrossegar a públic procedent de tota la península i diferents països.
Uns assistents que gràcies a l’amor a la música i les ganes de passar-ho bé, ja somien en la cinquena edició del mallorca live festival.