20/05/2019 Incident violent a Ses Figueres

Agents de la Policia Nacional d’Eivissa han detingut a un home de 33 anys que ha protagonitzat un episodi violent a l’interior d’un habitatge de la zona de Ses Figueres. Veïns de la zona han alertat a la policia que la víctima sortia del carrer cridant i amb el cap ple de sang.
L’agressió ha ocorregut passades les 11, quan el jove de 33 anys ha colpejat fins a quatre vegades en el cap a un altre home que dormia en una casa del número 1 del carrer Es Vedrà. L’agressor havia ‘okupat’ l’habitatge i llogava una habitació a dos al•lotes que s’han sobresaltat amb l’atac.
L’agressor ha fugit però la Policia l’ha localitzat i detingut. La víctima, ha patit diverses ferides al cap i ha estat traslladat a Can Misses. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació.