18/06/2020 Desallotjat un immoble de Puig d’en Valls per l’incendi d’un vehicle en un soterrani

L’incendi d’un vehicle en un garatge aquesta matinada ha obligat desallotjar els veïns d’un immoble localitzat al número 13 del carrer Màlaga de Puig d’en Valls, al terme municipal de Santa Eulària.

Segons han informat avui des del Parc de Bombers, l’alarma va saltar a les 00.11 hores, quan els veïns alertaven sobre un incendi als baixos d’un edifici de dues altures. Fins l’escenari de l’incendi es va mobilitzar una dotació de bombers i diverses patrulles de la Policia Local de Santa Eulària.

Les flames varen cremar completament el vehicle de grans dimensions, possiblement una furgoneta, que es trobava als baixos d’una de les vivendes. Els bombers van treballar durant més de dues hores per extingir el foc amb una “elevada càrrega tèrmica”. Les mateixes fonts han remarcat que es varen necessitar dues línies de mànegues amb aigua i escuma. També varen apuntar que les altes temperatures van afectar a l’estructura de l’edifici i els tècnics municipals varen ordenar el desallotjament preventiu de l’edifici.

Després de sufocar les últimes flames, els bombers varen refrescar i ventilar l’escenari de l’incendi. El servei va concloure a les 02.28 hores. L’edifici haurà de ser supervisat al llarg del dia d’avui.