12/04/2021 Ferit greu per culpa d’un al·lot begut

Un jove de 26 anys que conduïa begut diumenge pel centre de Vila va provocar un xoc que va deixar ferit greu un motorista, després d’envestir-lo per darrere, així com a un altre cotxe. Els dos conductors afectats estaven aturats davant un semàfor vermell, a l’altura del número 20 de l’Avinguda Espanya. Llavors, tant la moto com el cotxe, van ser colpejats per darrere pel cotxe que conduïa el jove a gran velocitat. Els fets van ocórrer cap a les 9 menys quart de la tarda. Després de ser estabilitzat per l’ambulància, el motorista, que va ser el pitjor parat, va ser traslladat a l’Hospital de Can Misses. Per la seva banda, el responsable de l’accident va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària en donar més de 0,60 mil·ligrams per litre d’alcohol i haurà de comparèixer en un judici ràpid.