11/08/2022 L’esbucament de Casa Lola segueix a bon ritme

Tres dies després de que les màquines entressin al complex turístic Casa Lola, a es Cubells, l’ajuntament de Sant Josep ha fet públiques unes imatges de l’interior. Diu el consistori que ja s’han tombat al voltant de dos-cents metres quadrats de construccions il·legals del miler que es van aixecar sense llicència. El cost d’aquestes obres l’assumeix, de moment, l’ajuntament, que després li passarà la factura a la seva propietària, la polèmica empresària Paquita Marsán. Feia dotze anys que Sant Josep anava al darrere de Casa Lola. Finalment, el passat dimarts, s’hi va poder accedir per començar l’esbucament de les il·legalitats i al voltant de 70 persones que s’hi estaven de vacances hagueren de marxar. Tres persones van ser detingudes per resistència a l’autoritat.