18/04/2024 Detinguts 2 okupes per un violent episodi a Sant Josep

La Guàrdia Civil ha detingut a dos barons de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d’una brutal pallissa amb pals de beisbol i cadenes als propietaris d’un habitatge que ells mateixos havien ocupat al municipi de Sant Josep. Els propietaris es dirigien a casa seva després d’arribar de l’estranger i varen ser sorpresos a l’interior del seu habitatge per aquests individus que a més, els varen robar l’equipatge que portaven i varen exigir que paguessin dos mil euros per a recuperar les seves pertinences. Els agents de la Guàrdia Civil, un cop varen entrar al domicili, s’adonaren que dues de les habitacions s’havien utilitzat per al cultiu de marihuana. A aquests delinqüents se’ls acusa dels delictes de robatori, lesions i amenaces. A més a més, ha informat que aquests compten amb un ampli historial per delictes violents, contra el patrimoni i tràfic de drogues.