29/04/2024 Destitucions i somnis d’ascens

Guillermo Fernández Romo ja no seguirà al capdavant de la UD Eivissa. El club de Vila ha comunicat aquest dilluns la decisió de rescindir el contracte amb el míster, deprés de què el dia d’abans és conjunt de Vila tornés a perdre. Va ser contra l’Antequera per 3 gols a 1. Els de Màlaga varen ser superiors a l’Eivissa, que amb aquest resultat s’allunya de la segona posició i es posa a només 1 del quart classificat, el Màlaga. Amb només 4 jornades al davant, la UD Eivissa ha decidit prescindir de l’entrenador i es decanta, segons diferents publicacions esportives i a falta de confirmar, per Rubén de la barrera, per portar el conjunt de Vila al play-off d’ascens. Després del partit contra l’Antequera, aquestes eren les paraules de Romo, encara com a tècnic de la UD Eivissa.