26/08 VÍDEO: Construeixen una porta a l’accés a Sa Caixota

L’Associació de Veïns des Cubells, han denunciat aquest matí a l’Ajuntament que la propietat d’una finca propera a Sa Caixota ha col•locat una porta metàl•lica a l’únic accés que hi ha a platja. Segons algunes fonts, ni tan sols la propietat de la finca sap qui és el responsable que, en tot cas, podria tenir intenció d’acotar l’accés a un espai públic.
L’Ajuntament de Sant Josep ha confirmat a TEF que una dona ha donat avís d’aquesta situació a primera hora del matí i que “durant el dia” s’enviarà al zelador d’obres a comprovar els fets. No és el primer impediment d’accés a zona pública que es produeix a les costes josepines. Fa només uns dies un equip de TEF Notícies va poder ser testimoni de les dificultats per accedir a Cala Llentrisca al solàrium de Platges de Comte que el Consell ha denunciat davant fiscalia.