Warning: getimagesize(https://i0.wp.com/teftv.com/wp-content/uploads/2017/01/170124-el-reportatge-fitur-2017_thumb7.jpg?resize=660%2C366&ssl=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 File Not Found in /furanet/sites/teftv.com/web/htdocs/wp-content/themes/adams2/single.php on line 28

24/01 El Reportatge: FITUR 2017, Millor a l’hivern

Del 18 al 22 de gener Madrid acull la fira de turisme més important del panorama espanyol: Fitur. Aquesta cita serveix per consolidar les xifres turístiques de l’any 2016 i per començar a treballar ja en les previsions del l’any 2017. Per aquesta ocasió el Consell d’Eivissa, així com tots els ajuntaments de l’illa, han portat un calendari d’actes i presentacions que conviden a comprendre que la nostra illa no tanca en hivern i que, de fet, permet conèixer tot allò que en estiu és més difícil descobrir. En el següent reportatge us resumirem les més importants i coneixerem quins han estat els principals atractius que ha promocionat la màxima institució eivissenca a Madrid. Un reportatge fet gràcies a la col·laboració del Consell d’Eivissa.

18 views

Tuits

Televisió d'Eivissa i Formentera