12/12 No presenten cap projecte

Una volta més Eivissa i Formentera es queden fora de les previsions del Govern Balear. Aquesta volta ha estat la Consellera de Turisme i Vicepresidenta del Govern, na Bel Busquets, la que no ha recordat que les Pitiüses existeixen. Es va reunir a Madrid amb la secretaria d’estat de turisme, na Bel Oliver, i li va demanar 57 milions d’euros per fer diverses inversions a les zones turístiques madures de les illes. Però aquets sous es quedaran pràcticament tots a Mallorca, i una petita partida anirà a Menorca. Cap dels projectes que la consellera va presentar fa referència ni a Eivissa ni a Formentera. En part perquè des d’aqui, ni els Consells ni els Ajuntaments, han presentat cap projecte.
Les reaccions polítiques a les Pitiüses, com es poden imaginar, no s’han fet esperar. Això sí, des de l’equip de Govern del Consell, tant el president com el Director Insular de Turisme, han intentat justificar la conducta de la Consellera Balear. Qui sí que ha criticat durament la seva conducta ha estat el grup popular, que diu que el Govern Balear menysprea absolutament Eivissa i Formentera. Des de la Conselleria Balear de Turisme es disculpen avui diguent que no havien rebut cap projecte de les Pitiüses.

10 views